HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Sunday, November 20, 2011

new singer !

ngee~~ hai ! 

saya saya yang nak bagitahu korg korg smue. aku daa semakin minat kat seseorang seorang nie. nename dye kan kan. : adele : wow. aku mula suka kat dye mule dgn lagu rolling in the deep. dan seterusnya. 


tdk ketinggalan juga christina perri. aku suka giler dgn lague a thousand years. " i love you for a thousand years~~ " hah. kan daa nyanyi. bhaha. ! :D okee laa nak sikit-2 je ceciter . 


bye. ^^


chansung

Friday, November 11, 2011

kursus haji

korg lagie! aku baru je balik dari kursus haji kat smk taman daya. trah taman daya bape tah. ta ingat. best jugak kursus haji sebenarnye. rugi klau korg ta pergi. and aku jumpe >mohammad zafri< hha. tah laa. mcm mne leh jumpe. Allah yg tentukan. alaa dye nie aku knal dari que and the gang. tah citer-2 smpai knal. aku nk tegur tapi ta pasti. he is zafri or not. ? hha. habis selesai je. ktorg tros balek. hhe. :D curi-2 balek. habislaa kne dam. hha. kambing sebijik. ! ktorg tersesat sekejap. hha. terlajak ke dpn. nsib baek aku ckp ingat balek.*nie smue salah aku. hhe. apa lagie nak citer korg mesti boring kn? aku pun ta pndai nk citer. sbb kat ofis ibu nie. so kurg mengfelingkan. hhe. okee. have a nice day ! chill out ! :D


chansung !

Tuesday, November 8, 2011

miss !

fuh, fuh, daa berhabuk daa blog nie. hhe. 

annyonghaseyo! #tunduk tanda hormat.

korg ! gonna miss you guys. semalam baru pergi photoshoot. hha. klau nak tgk, kat page aku. hhe. daa lama jugak ta berjumpe. hha. cume ada sorang je yg malas nak dtg. nk tau spe ? iaitu amir hamzah anak kamaruddin. tapi hari ta berape nak elok laa. hhu. hujan dan kitorg pun maen hujan. teringat kisah lama-2 maen hujan. tapi ta leh laa sampai basah kuyup. hhe. just sikit-2 je. ! okee laa. bye.

chansung !