HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Friday, January 20, 2012

admire

korg ! aku malas je nak cerita. tapi bagi nak memenuhkan blog yang daa lama tak update nie. HAHA. :D aku ada admire. form 3. tiga org lagie. HAHA. ada kawan aku bagi tahu. klau korg, korg nak tak ? aku teragak-agak nak couple. yarh as you know tahun nie kan SPM ! :D so mcm malas, macam nak. HUHU. confius. TIGA orang kowt. giler ar. dye cakap muka aku kiut. HAHA. bila aku tgk balek. biasa je. handsome pun tak.tah laa aku daa pelik sokmo. nty laa aku pikir. ! 






hwang chan sung

Sunday, January 1, 2012

bawa ahli baru.

Pada 1 / 1 / 2012 keluarga aku telah menambah ahli keluarga. seekor kucing parsi. yang sungguh mencomelkan. kucing parsi. haha. 


daa nmpk kan. nme dye. hha. nme dye. lilo. okee. laah dye dari kampung. lahir kat sane. huh. nty aku buat kan dye surat beranak. HAHA. ! okee laa. sorry laa. daa lame giler tak jenguk blog nie.