HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Wednesday, February 29, 2012

kehidupan

assalammualaikum. 


bila aku makan , minum , teringat kepada orang yang kurang mampu.
minta sedekah , yang kurang upaya nya lagi. lebih-2 lagi kaum hawa. Ya Allah. aku nak bantu tapi aku masih kecil. aku hanya mampu berdoa agar mereka di tempat kan di syurga. aku bersyukur sgt-2. kalau lah aku ni byk duit. dah lama aku bantu. dimana anak-2 kepada ibu/bapa tersebut. apa lah yang Allah rancang untuk mereka. kita patut bersyukur ada rumah. nie tak. nak besar lagi.terus terang saya cakap saya tak mampu pun. yang mampu ayah saya. dye ada kereta , rumah dan sebagai nya dan aku nie hanya tumpang je rumah parents. hanya seorang yang menumpang. tak pa lah nanti nangis jadi lagi teruk. 

Monday, February 27, 2012

aku nie manusia

okee. for the truthly. klau korang tak suka kat aku ckp. aku nie manusia. ada hati dan juga perasaan. tolong laa. tak payah nak berbohong laa. aku bukan nya nak ikut kaw je. aku nak teman gie pb je. maaf laa. klau terasa ea. aku mintak tolong laa sgt-2 ea. susah nak dpat kawan baik macam kaw nyna. daripada kecik maybe dye paham aku. tapi tue laa hakikat nya. okee laa lepas nie aku akan cuba tak dekat dgn korang. aku rasa pun macam nak pindah je. bila laa nak ada duit byk nie. okee aku tak handsome , tak best , gemok , semua yang negatif. tapi kaw guna aku bila kaw perlu. aku nie wujud kat muka bumi. aku pun tak tahu lah nak ckp apa. aku pun tak tahu Allah nak uji aku apa. Ya Allah kaw kurang kan laa dugaan nie. hanya Allah dan parents aku je yang tahu aku nie jenis macam mana. selamat malam. 



Thursday, February 2, 2012

Pictures Of The Year 2011 Contest



menarik contest nie. JOIN ! maaf lah terlambat. asalkan belum tamat tarikh. HAHA. <3


I make this picture a Pictures Of The Year 2011 . I love this picture very tidely. ! 
thanks. !

name tagged :