HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Monday, April 30, 2012

Will you . . .

Hi Apple
This is awkward but bear with me
I've been thinking about us, 
i know i always said 
Marriage scares the fuck outta me ! ! 
And my friends always said . . 
Run , you fools ! 
So i always brushed it off . . 
Bitch please , Marriage is not for me. 
But one day i realized 
Nobody makes me happy like she does 
But nobody ever made me feel like that before . . .
So my brain said 
IMPOSSIBRU ! 
And realized that I DO want to grow old with you 
So my heart asked my brain
If you like it , 
why you no put ring on it 
So i thought about it . . 
LIKE A BOSS 
So Nursyamimi binti Kamal. . . .
Will you . . . 
. . . . . .
Will you accept me as your Superman. ? 




Tuesday, April 24, 2012

Classmate

hay hay ! :) hari ini nak ngadu. ada seorang budak dalam kelas ni dah tak reti nak cakap slow-2 kan. sakit nya dengar kau cakap dengan orang tau bukan dengan binatang nak tengking-2 pulak. and sesiapa-2 lah. DON'T JUDGE ME BY THE OUTLAYER . yer. aku mengaku aku lembut. tetapi tidak bermakna aku P****N. aku tak boleh nak berkasar dengan orang sebenarnya. parents dah ajar aku supaya cakap dengan lembut. i mean tidak berkasar. you all's salah tafsir. bertindak mengikut arahan. nak bergurau pun. bertempat lah bermasa. aku pun ada perasaan. korang tak suka aku ? takpa. amik pisau tikam aku dari belakang itu yang korang nak kan ? yer memang aku tak seperfect kau. tapi tolong kalau nak hina maki hamun aku sekali pun , jangan depan aku. belakang aku. okay lah itu sahaja. bye. aku sayang kawan aku dunia akhirat. NUR ADLINA

Tuesday, April 17, 2012

To Rakan

Assalammualaikum. :D peace in you. Hurrmm. aku rasa aku ada buat salah kat salah seorang classmate aku. tapi aku tak tahu. tanya sepatah , cakap sepatah. aduh. aku tak selesalah. nak belajar pun asyik teringat. hurrm. aku minta maaf kalau aku buat silap. kalau you alls tak suka aku boleh cakap.

Wednesday, April 11, 2012

My Birthday ? Today ? Jyeahh.

holla holla . ! what day is today ? what ? i can't hear you ! haha. :D it's My Birthday. ! ! happy holiday and . . and  . . my birthday. haha. dah cukup mirul. 

first : aku sarapan dengan parents kat apa nama dia mambai. entah lah. aku tukang makan je. habis melantak , pergi pusat bandar. or we can call that as PB. haha. :D mok mesej 'woi kau kat mana ?'. aku balas ' aku kat london, IJK (I'm Just Kidding) ' haha. aku jumpa mok kat kebayan so that we can meet easily. terus menerus datang suhazri. lepas tue syaff suruh jumpa kat bowling. datang-2 je. eah jum karok. mak aih. tanak bagi aku tarik nafas dulu ke. haha. aku bayar and then karuk. tue lah aku ajak pergi pb tak nak so yang tak karuk tue maaf ler. lepas melepaskan perasaan. eah jap-2. perrgghh ! pie mempunyai suara emas bila die tarik nada tinggi dia. aku yang menang haha. pie , he have a great voice. truly mruly. :p 


aku tgh sibuk-2 karuk . sibuk pulak diorang nak amik gambar. hah okee. smile. :)

lepas-2 dah habis. akmal dtg last minute. dapat lah nyanyi satu lagu rasanya. tah lah. aku gembira tak terkata. pie dah cakap tak nak baling telur and so on kat aku. aku tahu korang sayang aku. okee lah ada orang jealous. kita semua sayang saling menasihani. haih terbelit-belit lidah aku nak menyabut. haha. dan kami gerak ke PIZZA HUT. nasib baik hussain tak ketinggalan. yang ada motor tue untung lah kan. haish bila lah nak dapat lesen motor. ' dah mirul cerita mengikut tajuk' . . okee. then sampai sana. yelah aku kan duduk nusa damai . so aku tak pernah pergi rumah member kat dahlia. haha. aku pergi rumah Syaff. :) mak dia muda you. haha. muda lagi mak i. haha. gurau Syaff. kau gurau dengan aku . aku gurau dengan kau. haha :D wow aku naik motor . . eah jap . bdak lain tunggu dekat luar depan kfc. okee. motor dia laju BHAHA. jadi orang besar sekejap. duduk belakang. dah lah tinggi. sakit pinggang. ' bye auntie ' sambil lambai. *saja menambah cerita. :p dalam hati aku korg mesti lapar kan. kesian korang meh meh . masuk pizza. okee dah masuk pizza. sejuk nya. wuhuu. siap disambut meriah lagi. 'WELCOME ! ' kami duduk gabung meja. alaa internet lambat laa. nanti tgk kat fb je eah. haha. semua nak suap aku . yarhh. it's my day. selalu aku je amik gambar korang. then korang amik gambar aku. haha. my day my day. dan sedang beberapa minit sebelum kami beredar. telah berlaku satu kejadian yang tidak disangka sangka kan berlaku. adleen dengan syira datang tu jea. haha. aku belanja korang dengan harga RM ***.** no comment aku memang suka belanja korang kalau aku kaya , aku belanja korang kamera polaroid. *kalau okee. lepas makan tak tahu nek pergi we had decided to go to adleen house. haha. nice house. sebuah je. tak de cantum-mantum. *habis tatabahasa aku. kami oppss. saya buat kek i mean cupcake. tapi boleh lah jdik tak jadik laa. then main keyboard, drum, and and and .tgk movie dah lah cerita seram sakit kaki aku. terkena drum sebab SHOCK ! o.O terkejut-merut. yang luqman nie. haish malas nak cakap. kalau kat tangan tue ada drum , dah lama aku hantuk drum tue masuk dalam mulut. mati #FinalDestination .haha. terikut-2 jejak langkah Twitter. cerita apa ekh. hah sumpahan kum kum. family aku memang tak terbiasa dengan scary movie. selain it's comedy. scary comedy pun seram gak sometimes. then. main tennis. serius dah lama giler tak main tennis. penad + seronok sebab dapat kalah kan Syaff. haha. intan datang dengan adik dia. naik kereta. woo hoo . gempak. :D sampai pukul 6 lebih. tak sempat naik bas. ' abah amik adik' dorang semua ketawe aku gelar diri aku adik. dah memang lumrah hidup aku. aku tak boleh tukar dari adik ke abang. haha. :D peace. 

actually banyak perkara yang kami buat. aku penad menaip. yang datang and wish terima kasih. and i hope that our friendship will never be disconnected. okee. thanks again for you guys. thanks again. thanks 10 kali. eah tak nak 100 kali. tgk gambar kat facebook. :D