HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Wednesday, May 30, 2012

Soft Blue

A very Good Morning ! :D

hihi. ^^, huhu. actually semalam pergi jusco dgn family. hihi. try dua baju suruh Abah pilih. nasib baik abah pilih warna kesukaan Mirul hihi. Thanks Abah. ! 
Nak tengok tak ? 
Nak tak ? 
Okay tak handsome mana pun.
Cute sikit, maybe ? hihi. 


which one is better ? 
<-- Guy's Vision and Blue Toms -->
But the last one. i choose the blue one. 
#Sorry Camera tak bawak so pakai Phone je. :D
Okay lahh ! See yarh on the next Post. bubye ! 

Blue Shoe

Hello hello WORLD ! 

Look at the shoe, it's that BEAUTIFUL ? ! I like Blue Colour. it's the great colour isn't ? Yes. please say yes. I just want it before raya comes. please mom. please. . . 
Can someone please buy me just like that shoe. ? 
Thanks. ! HiHi. Bubye. 

Tuesday, May 29, 2012

Happy Holiday

Hai ! 

wait up, wait up. 
For the firstly, Good Morning ! -.-' #DudeAlmostTwelve. HAHA :D
Happy Holiday Guys, even i wish you lately, the truly is Holiday Time. Great time. remember use your time Perfectly. hihi. For this Holiday, my Family and i will going on to Terengganu and Kelantan. what a long journey, or we can call it as Road Tour. haha. So enjoy your Day ! Bubye. 

Saturday, May 19, 2012

NurSyamimi.

we had nothing from this now. Saturday. 19/5/2012. 5.59p.m. thanks for being my side. 

Wednesday, May 2, 2012

Classmate : Intan

hello -2. okay untuk kali ni , aku nak update semua tentang budak class aku. one by one. aku update untuk budak ni sebab dia yang kebulur sgt nak suruh update pasal dia. okay aku update. 

Dia ni suka speaking tau. lagi-2 dgn aku. tapikan. . . dia kalah aku je menang. hahax ! serius aku tak tipu. tapi dia best. i love her Blackberry. smart you. dia baru tahun ni masuk kelas yang meriah gila tahap dewa. haha. :D dia ada fake relay kat kelas haha :) *smile. nama dia fakhrurradhzi. banyak lah nama laki ni orang lain panggil baby lah, mok lah, fakh pun ada. haha :) dorng nie memang sweet. haha. kelakar pun ada sampai cikgu-2 pun percaya. sebab intan ni macam terlalu obses. haha :) hah terlupa nak bagi tahu nama dia. nama dia intan. bawak bb rileks saja. mcam sekolah father dia. ye lah orang famous. dia ni kadang-2 agak bengong. haha :) Sorry intan saja nak menyedapkan cerita. bengong tu lain-2. okay lah tak nak cerita banyak. habis aku kat sekolah nanti. dia baling blackberry dia. haha :) 

Bye. 

ILY mimi.