HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Friday, February 22, 2013

Men Are All Like That


Men Are All Like That by Kim Jong Kook :')



Men are all like that, I wouldn’t be any different
I valued you at first but then I flew away
Men are all like that, I wouldn’t be any special
I had all of your heart but then I flew away
Men are all like that

It seemed like I could never catch your heart
But little by little, your heart became to come into my hands
Now I feel burdened when you say you can’t live without me

I used to stay up all night, worried that your heart would change
When I opened my eyes, I called you to make sure of your voice
I used to hope that the moment would last forever

Men are all like that, I wouldn’t be any different
I valued you at first but then I flew away
Men are all like that, I wouldn’t be any special
I had all of your heart but then I flew away
Men are all like that

I used to just look at you for minutes
I held your hand tight, afraid that I might lose you if I let go
I used to be sad when we said goodbye so I turned back multiple times

Now I walk ahead of you
When we talk, I don’t look at your eyes
But it’s not because I don’t love you

Men are all like that, I wouldn’t be any different
I valued you at first but then I flew away
Men are all like that, I wouldn’t be any special
I had all of your heart but then I flew away
Men are all like that

Women are all like that, you wouldn’t be any different
You knew my heart but you hoped that I’d return
Women are all like that, you wouldn’t be any special
You knew it wasn’t but hoped that I would be your last
Women are all like that


JalGayo ! Assalammualaikum. :') 

Tuesday, February 19, 2013

Because I Miss You


Let's begin with BLUE Color. 
Hey You ! 
Assalammualaikum. :D 

I just wanna share with you a song. 
It is Because I Miss You By Jung Yong Hwa (CnBlue Members,Guitarist) 
Yes i love them a lot. Cekkidaut ! 

Always under exactly the same sky, always exactly the same day
Other than your not being here, there’s nothing different at all
I just want to smile, want to forget everything
Just like absolutely nothing has happened, smiling to live my days

Miss you, miss you so much, because I miss you so much
Everyday all by myself, calling and calling you
Want to see you, want to see you, because I want to see you so much
Now it’s like I have this habit, keep calling out your name
It’s the same today

I thought I’d let go, not leaving anything behind
No, no, now I still can’t let you go
Miss you, miss you so much, because I miss you so much
Everyday all by myself, calling and calling you

Want to see you, want to see you, because I want to see you so much
Now it’s like I have this habit, keep calling out your name
It’s the same today

Everyday, everyday, it feels like I’m gonna die, what should I do?

Love you, love you, I love you
I hadn’t even spoken the words, I just let you go
Sorry, sorry, do you hear my words
My late confession, can you hear it
I love you

Yaa That's it. 
Enjoy your life. 
Annyeong geseyo. :D 
Assalammualaikum. 

Sunday, February 17, 2013

Imma TroubleMaker


Hey hey ! Have a good day ! :')
Assalammualaikum :3 

*wipe screen*
HAI ! Long time no see, No see me appear writing on the blog. 
Haha. :D well since my studies in school had been ended already, i'm in busy. Busy arranging my home clean. 

Apabila kita sebut kisah hati, Entahlah hati ini tak berubah. Tak mahu berubah. Bertapa perit dan sakitnya untuk berubah. Menahan sakit dan derita yang di alami. Wahai hati, kenapa kau tak nak berubah ? Aku berdoa supaya aku dapat lupakan dia. Tapi malangnya sungguh, aku gagal. 
Apa yang Allah rancangkan untuk aku. Aku tertanya-tanya sampai bila aku mengejar bayang ? 
Aku mencari identiti aku sendiri disebalik senyuman. Adakah aku dicipta hanya untuk menyakitkan hati orang lain ? Ya Allah. 
Aku tak nak semua ini. Mujur ada Taa'ruf. itu yang sebenarnya cara untuk mengenal hati masing-2. Nampak gayanya, nak kena ibulah carikan calon. 

Kecewanya rasa. I'm dumb. Patutlaj dari dulu orang tak hirau aku, tak kisah pun tak kawan dengan aku. Aku faham aku siapa bagi korang semua. Aku tahu korang nilai aku ni orang macam mana. Aku tahu aku tak diperlukan. Even dulu pun ada sahabat yang cuba mengelak untuk berkawan dengan aku. Aku tak tahu apa salah aku. Aku buat masalah dengan diorang ke ? Okay aku minta maaf. Mungkin maaf aku tak cukup bagi kauorang. Sesungguhnya aku tak ada niat nak sakitkan hati sesiapa. Sampailah ada seorang perempuan india ni sanggup berkawan dengan orang yang hina macam aku ni. Very proud i said she is Manussha. Sampai sekarang dia ingat aku. Masa sekolah rendah aku dengan dia je. Dialah kawan baik aku. 

 Biasalah orang sekarang nak cari kawan dengan budak-2 cool. kan tak ada class lah nak kawan dengan aku. And last but nit least, Mianata (I'm Sorry) Maaf saya buat awak macam ni. Baguslah awak tak payah cakap dengan saya pun. Saya ni Trouble Maker. Trouble Maker for everyone. Kalau ibu abah kaya, aku ajak ibu pindah Korea. Ya Allah kau murahkan rezeki Ibu dan Ayahku. Amin. :') Sorry again. Takpelah. awak tak payah cakap pun tak apa. Saya faham. :) 

Kencana. deyh Annyeong geseyo. :) 
Assalammualaikum.