HaPpY faMiLy

kalau suke like je x susah pun.. suke x.?

Monday, June 3, 2013

BestFriendForeverAndEver


Hai hai hai ! Assalammualaikum XD 
kali ni punya post pasal Bestfriend, Aku ada bestfriend yg lain, tapi perempuan, tapi kali ni nak cakap pasal bestfriend lelaki. Apa pendapat korang sebenarnya bila lelaki ada bestfriend lelaki ? hurmm, aku ada sorang ni bestfriend aku post yg sebelum ni tgk lah, malas nak update. sekarang ni nak update pasal dia sorg. haha. k ketawa lah. kahkha^^ Aku kenal dia sejak kecil lagi. aku rasa kalau korg tgk insta aku tahu lah kot (Insta : mirul_faiz) promote sekejap. haha. pada pendapat aku, jarang lelaki nak ada kan bestfriend dengan lelaki, diorang kata nanti itulah inilah, tapi bagi aku, lain. bestfriend, ni kawan baik. yang boleh hidup susah senang bersama. aku tolong kau, kau tolong aku. bersama-2, gotong royong, bekerjasama, yelah. kita ni kan orang islam. kalau bestfriend dgn perempuan susah sikit. kan ? haha. entahlah eh. nak tgk gambar ? kahkah^^  


nampak tak ? haha. biasalah phone camera, camera depan, tempat gelap sikit. tu yg mcm ada, buzzz. entah aku pun tak tahu nak panggil apa. kahkah ^^ . masa ni karaoke, and i will miss this moment, sebab dia pilih lagu korea then joget ada kat keek, setiap hari aku tgk keek tu sebab dia menari macam kayu, lagu kpop tu, lagu i'll be back by 2pm. haha. terkejut aku bila tgk list lagu yg dia pilih, haih. lepas tu ckp dengan aku nak masuk kelas tarian alh, nak jadi penyanyi lah. apalah fahmi. eh, lupa nak bagi tahu nama dia Arief Fahmi bin Zainudin. dah lama dah kenal dia. dulu susah kot nak amik gambar. harap maklum lah busy layan peminat. boleh tahan dia ni. eh,jangan tgk rambut aku tau. masya Allah. teruknya rambut aku. aku ni kalau dah sayang kawan sendiri, aku dah anggap dia macam adik aku, makan minum dia, kesihatan dia, haih. tapi aku tahu certain people tak suka, tapi aku cuba lah jugak kurang kan sikit-2, mana yg dia tak suka segala. haha. entah. aku banyak ikut gene ibu. penyayang mungkin, ? k masuk bakul angkat sendiri. menci. kahkah. k dia seorang yang boleh tahan kelakar. aku cuma harap kat dia, dia akan jadi kawan baik aku juga sampai bila-2. amin. lepas ni dah nak berpisah sebab dah nak belajar. tapi dia untunglah dekat. aku ni tak pasti lagi. kahkah^^. Tapi itulah aku harap dia ikhlas kawan dengan aku, dapat jadi kawan baik aku. apa yg aku buat, nasihat kat kau, untuk kebaikan kita bersama, untuk membina masa depan yang lebih cerah. haha. kita kena merancang Allah, yang tentukan. in shaa Allah. Fahmi kalau kau baca ni, itulah yg aku harapkan. BESTFRIENDFOREVER. :') aku ni bukan senang orang nak berkawan dengan aku. :'D

Okaylah itu sahaja untuk post kali ni. haha. Assalammualaikum :D